Molitva Sv. Mihovilu
Sveti Mihovile Arkanđele, brani nas u boju protiv pakosti, u zasjedama đavolskim budi nam zaklon. Ponizno molimo neka mu zapovjedi Svemogući Bog:
Ti vojvodo vojske nebeske Sotonu i druge zle duhove koji svijetom obilaze na propast duša, božanskom krepošću u pakao strovali. Amen! (Papa Lav XIII.)

Linkovi

 

Župa Trebinje

kta logo

Župa Gospe od Zdravlja, Neum

rotimlja

Župa Sv. Ilije Proroka, Stolac

Pohodio nas je nevesinjski župnik, vlč. don Ante Luburić. PDF Ispis E-mail

U četvrtak, 25. veljače 2010. godine, našu je Zajednicu pohodio vlč. don Ante Luburić, župnik župe Nevesinje i voditelj radova na ponovnoj izgradnji župne crkve i župnoga stana u župi Sćepan Krst.
Župnik je, i nakon poslanih zahvalnica, opet zahvalio svim donatorima za izgradnju srušene crkve u Nevesinju i obnovu župnoga stana koji je potpuno dovršen. I nadalje se iskreno preporučio jer; „poslovi idu dobro, ali je još puno rada potrebno!“

Ovaj put ga je primio i na večeri ugostio gosp. Ivan Čuljak, član naše Zajednice, a na susretu su nazočili vlč. Tomislav Ljuban, rodom iz Bajovaca, župa Dračevo, a sada župnik u župi Tepčići – Ploče u Mostarskoj biskupiji, te gospoda Vlado i Slavko Perić, gosp. Ljuban Kulaš, svi rodom iz Nevesinja i predsjednik Zajednice. Tom je prigodom gosp. Ivan Čuljak darovao sliku “Raspeti Krist” župi Nevesinje.

Tom prilikom gosp. Vlado Perić, uručio je župniku don Anti i projekt nove kapelice za groblje u Sopiljima, koji je izradio i darovao gosp. Tomo Perić, član Nadzornog odbora.

Župnik je pun optimizma, radostan je i vrlo zahvalan za svaki korak dobre volje. A kako bi nosio i podnosio tako teške programe i projekte u izgradnji i obnovi porušenih crkva i domova da mu smirena i odlučna narav i dobro prosuđivanje nije prirođeni Božji dar.
Zahvalni smo što smo imali prigodu čuti puno informacija o aktivnostima naših svećenika u rodnoj Hercegovini, pa i što smo u prigodi podupirati njihovo nastojanje našim kapima dobrote.

 

Kontakt

 
info@zhih.hr
zhih@net.hr
 
Pater Nikola Stanković
duhovnik, 098/384-030

Ivan Šutalo
predsjednik Zajednice, 099/332-2223


Članovi Upravnog odbora:

1. Željko Katić
098/171-0562

2. Franjo Azinović
098/163-7937

3. Draga Ilić
tajnica, 099/651-5324

4. Ivanka Šimunović
voditeljica KUD-a "Sveti Mihovil", 098/188-3608

 

Članovi Nadzornog odbora:

1. Jozo Jozić
predsjednik,

091/507–1847

2. Angelina Bago, rođ. Raguž
član

3. Božo Šutalo
član