Molitva Sv. Mihovilu


Mihovil

Sveti Mihovile Arkanđele, brani nas u boju protiv pakosti, u zasjedama đavolskim budi nam zaklon. Ponizno molimo neka mu zapovjedi Svemogući Bog:
Ti vojvodo vojske nebeske Sotonu i druge zle duhove koji svijetom obilaze na propast duša, božanskom krepošću u pakao strovali. Amen! (Papa Lav XIII.)

Linkovi

  

 hrasno 

Župa Bezgriješnog Začeća Blažene Djevice Marije Hrasno

 mostar-katedrala

Katedrala Mostar

stolac

 Župa sv.Ilije Proroka Stolac

neum

Župa Gospe od Zdravlja Neum

rotimlja

Župa sv.Petra i Pavla Rotimlja

nevesinje

Župa Uznesenja Blažene Djevice Marije Nevesinje

dracevo

Župa Dračevo

gradac 0

Župa Gradac

ravno

Župe Ravno i Trebinja

prenj-crkva

Župa Prenj

ZHIH.HR - Aktivni website PDF Ispis E-mail

Zajednica Hrvata istočne Hercegovine dobila je svoju vlastitu internet stranicu. www.zhih.hr Stranica je interaktivna i dostupna svima te sadržava sve bitne informacije o Zajednici, njezinim članovima, programima i projektima. Stranica je svima otvorena za suradnju! Svoje priloge možete dostaviti na naše e-mail adrese.


Cilj otvaranja ove stranice je međusobno povezivanje članova za što bolje upoznavanje i još bolju suradnju. Stoga ne žalite truda i obavjestite svoje prijatelje, susjede i poznanike o Zajednici i njezinim ciljevima, programima i projektima, a i o načinima kako se mogu uključiti i pomoći u zajedničkim dobrima.

Veliki je broj naših iseljenika u Zagrebu, njegovoj okolici, diljem Hrvatske i svijeta koji bi se željeli uključiti u ovaj projekt i rad. Obavjestite ih i kažite im kako smo od kraja 2009. i početka 2010. godine povezani internetom i svima dostupni putem našega portala. Možda će zagrebačka udruga razgranati mrežu povezanosti i suradnje i šire od Republike Hrvatske, do krajeva kamo je „naše uho doprlo“ i ponovo nas sve povezati s rodnom Hercegovinom, i više od emotivne povezanosti. Rekoše Neđeljka i Đuro kako imamo otvoren put sve do Amerike. Još će nas, neki rekoše, otvoriti medijima do Berlina i u Njemačku, pa polako! Ništa dobro nije na brzinu raslo!

Dobrom voljom i zajedničkom slogom možemo učiniti puno dobra svima kojima je to potrebno. A nikada dobro koje činimo drugima, iz solidarnosti ili ljubavi, nije bez osobne i naše koristi jer se znanje, dobrota, ljubav, plemenitost, krjeposti ne troše ako se s drugima dijele, nego se uvijek umnažaju. Umnožimo dobro darujući se drugima; Obitelji, Crkvi, Domovini, Rodnom kraju, a posebno onima kojima smo potrebni da im život olakšamo.

 

Članarina


Račun Zajednice 

pronađite ovdje

  

Popis platitelja članarine

za 2018. i 2019.

pronađite ovdje

 

Popis platitelja članarine

za 2020.

pronađite ovdje

  

Hvala Vam što redovito

plaćate svoju članarinu!

Sponzori

 

 

IBAN račun Zajednice:

HR1723400091110093143

 

1. Vrutak d. o. o. 

2. Vizor d.o.o.

3. Id eko d.o.o.

4. Liama usluge j.d.o.o.

5. Mik-eling d.o.o.

6. Klemm sigurnost d.o.o.

7. Romi trade d.o.o.

8. Termorad d.o.o.

 

 

 Dragi sponzori i donatori,

Bog vas blagoslovio!